Foto's

Over Kemer

Het hotel wordt gebouwd vlakbij de Turkse stad Kemer aan de Turkse zuidkust. Deze kust is zeer populair onder vakantiegangers. Plekken als Lara, Belek en Side trekken vakantiegangers van over de hele wereld. Kemer ligt in het verlengde van deze plekken aan de westkant van Antalya. Er zijn tal van redenen dat deze regio zo populair is onder vakantiegangers. Ten eerste is de bevolking erg vriendelijk en gastvrij. Als u er voor open staat kunt u hier leuke mensen ontmoeten en uzelf onderdompelen in de lokale cultuur. Maar er is meer…

Natuur

De natuur in het zuiden van Turkije is prachtig. Het begint met de Middellandse zee, die op dit punt zeer helder en lichtblauw is. De helderheid van de zee draagt bij aan de populariteit van dit gebied onder watersporters. Als u hier gaat duiken kunt u prachtige dieren en koralen zien. Maar ook als snorkelaar kunt u dankzij de helderheid ver kijken en veel zien. Als u uit het water komt bevindt u zich op het mooie strand dat zich goed leent voor een vakantie met zon, zee en strand. Het achterland is bosrijk en beidt veel gelegenheid om te wandelen of tochten te maken. Het klimaat is een andere bepalende factor in de faam van de Turkse zuidkust. Het is hier in de zomer altijd warm en in het voor en najaar is het nog lang mogelijk om hier te genieten van een zonvakantie.

Bezienswaardigheden

Naast de natuurpracht zijn er ook een hoop andere plekken te bezoeken in de omgeving van Kemer. Ten eerste zijn er tal van dorpjes en stadjes aan de kust die het bezoeken waard zijn. Als u een auto huurt kunt u een leuk uitstapje maken naar deze plekken en de lokale cultuur proeven. Daarnaast ligt de grote stad Antalya op slechts 45 kilometer van Kemer. U kunt hierheen met de auto of met de Dolmus, de Turkse bus. In Antalya is er voor iedereen wat te doen. Er zijn grote winkelcentra en u treft hier alles wat u kunt verwachten van een miljoenenstad. Bovendien is er een oud centrum waar u lekker kunt eten. De stad kent een jong uitgaanspubliek en het is dus aan te raden om na het eten nog even te blijven en een bar, café of nachtclub te bezoeken.

Vergelijk Crystal Nirvana Lagoon Villas & Spa bij 1 aanbieder Bekijk prijs